Overdekt zwembad met glijbaan


Op camping Les Alouettes is er een overdekt verwarmd zwembad met pierenbad, en een tweebaans multislide glijbaan met opvangbad.

Het overdekte bad is verwarmd op 27/28°C, waar onze gasten dagelijks van 1 april tot 30 september gebruik van kunnen maken, van 10u00 à 19u00. De kinderen kunnen volop genieten van het pierenbad, vlakbij de volwassenen (pierenbad grenst aan het sportbassin). U heeft de beschikking over ligstoelen en fauteuils om te ontspannen; tevens hebben we parasols (op aanvraag) langs het strand van het zwembad, of op de zonneweide.

De glijbaanruimte is dagelijks geopend van 15 juni tot 15 september, van 10u00 tot 19u00.

Ontdek voor de allerkleinsten de Babydobber, exclusief op Camping Les Alouettes: een drijvend stoeltje dat het ruggetje en hoofdje van de kleintjes ondersteunt (beschikbaar bij de receptie).

Op het ritme van de muziek doet u sportoefeningen met onze spelleid(st)er. Een perfecte manier om niet te intensief de spieren te trainen. Gratis lessen, 2 tot 3 keer per week in juli-augustus, op inschrijving tijdens de welkomstborrel in het bar-restaurant op zondagavond.

camping met overdekte bad is verwarmd in Vendée
 
 
Reservering
Aankomstdatum
 
Vertrekdatum
 
 Boeken

Onze verhuur en onze staanplaatsen Comfort in Vendée

 
 
 
Zie elk van onze accommodatie in verhuur en campings
Join ons :   
Situation en Vendée de notre campingLIGGING