Toeristische locaties

Recreatie- en dierenparken

Puy du Fou, in Les Epesses:
Puy du Fou
Puy du Fou, opgericht in 1989, is het grootste themapark in Europa naar historisch thema. Met zijn Cinéscènie is het een echte wereldbestemming geworden. Pas op: mocht u naar de avondvoorstelling willen, moet u de kaarten enkele maanden van te voren kopen op de website van Puy du Fou!

De Zoo van Les Sables d'Olonne:
Zoo des sables d'olonne
Het 3 hectares grote dierenpark van Les Sables is opgericht in 1963. En sindsdien een trendsetter voor een nieuw soort dierentuin: een milieuvriendelijk park. Met als doel respect voor het milieu te bevorderen, de lokale- en exotische biodiversiteit te beschermen, en van de bezoekers milieubewuste burgers te maken.

Kasteel van Talmont Saint Hilaire:
Chateau de Talmont
De beste locatie om de manier van leven in een burcht tijdens de middeleeuwen te ontdekken. Kom samen met het gezin, of met vrienden, en deel, leer van de uitdagingen waar Richard Leeuwenhart mee te maken had!

Kasteel van de Avonturiers in Avrillé:
château des Aventuriers
Een prachtige locatie voor iedereen, jonge- en oudere piraten, die de prehistorische wereld wil ontdekken met zijn dinosaurussen, en opgegraven, gerestaureerde steenzuilen: uniek in Vendée!

Het automuseum (Musée de l'automobile) in Talmont Saint Hilaire:
Musée de l'automobile
In dit museum, geopend in april 1976, zijn 150 voertuigen (auto's, motors, tweewielers)
ondergebracht. Een absolute must voor de liefhebbers van oldtimers!

Activiteiten in de natuur

De schitterende groentetuin van La Mothe-Achard:
potager extraordinaire
Een echte groentetuin van 1,5 ha. met 1500 plantensoorten, ieder jaar volgens een ander thema. De groentetuin is gebaseerd op het principe van biodiversiteit en duurzame ontwikkeling, met respect voor het milieu, de mens en de lokale economie.

De Fijnproeversmolen (Moulin des Gourmands) in Saint Révérend:

In de streek Pays de Saint Gilles is dit een locatie voor fijnproevers die van lekker brood houden! U kunt een bezoekje aan de molen brengen (nog in bedrijf), en de bakkersoven. Hier kunt u een heerlijk middagje met het gezin doorbrengen, met het graandoolhof, de speelterreinen en het ezelpark.

Beleef magische momenten op de camping in Vendée!

 
 
Reservering
Aankomstdatum
 
Vertrekdatum
 
 Boeken

Onze verhuur en onze staanplaatsen Comfort in Vendée

 
 
 
Zie elk van onze accommodatie in verhuur en campings
Join ons :   
Situation en Vendée de notre campingLIGGING